professionelt bonus-kursus i adobe indesign

Du kender allerede Adobe InDesign, og synes det er ved at være på tide at komme videre. Dette kursus er en bonus, hvor du lærer de ekstra ting, du har manglet. Vi dykker ned i de mange genveje der er, så du undgår for meget musearbejde, og tilmed bliver hurtigere. Vi optimerer InDesigns brugerflade til den måde du arbejder på. De mange forskellige formater (styles) der er, bliver gennemgået trin for trin.

Det betyder at du fremadrettet kommer til at få et nemmere workflow, mere smidige layouts og ikke mindst kan producere hurtigere og mere strømlinet. Vi gennemgår forskellige optimeringer i dine layouts, og laver gode løsninger på potentielle problematikker i dokumenterne.

Dette bonuskursus i InDesign giver et
individuelt kursus der er 100 % tilpasset dig

På bonuskurset gennemgås desuden InDesigns forhånds­kontrol, så din produktion optimeres og fejl undgås. Du introduceres til GREP-formater og kan se hvordan tegn­formater automatisk kan overføres til dine tekster. Vi kigger også på objekter som streger og stregformater – og sætter det hele i system med objektformaterne.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: 1-2 dage
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: InDesign webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 5.950 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

Her er der igen nok at tage fat på, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dit arbejde og den måde du har været vant til at arbejde med InDesign. Din bonus bliver nye arbejdsmetoder, hurtighed, sikkerhed – samt bedre og mere strukturerede dokumenter til følge.

Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset. Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor har PReducation kun glade kunder – hver eneste gang …

Kursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit InDesign bonuskursus kan indeholde:

Genveje, egne genveje og muse-minimering

I fællesskab sætter vi forskellige genveje op, så du bliver hurtigere til at bruge programmets mange funktioner og værktøjer. Vi kigger på hvordan de mest nyttige genveje kan huskes og genfindes – hvorved du kan undgå et hav af museklik i løbet af en arbejdsdag.

Opsætning af InDesign til dit arbejde

Da du allerede har arbejdet med InDesign, vil vi derfor kigge på den måde du får endnu mere ud af InDesigns brugerflade, paneler, menuer, værktøjer og kommandoer. Vi gennemgår de ting du har brug for i dit arbejde med programmet, og øger på den måde overblikket, så overskueligheden bliver optimal.

Gennemgang af tegn- og afsnitsformater

Forskellen på tegn- og afsnitsformater gennemgås, og vi dykker lidt ned i de enorme indstillingsmuligheder der findes. Du lærer hvor de forskellige formater bør anvendes og hvorfor.

Gennemgang af objekter og objektformater

For at kunne arbejde konstruktivt med InDesigns objekter, gennemgås objektformaterne og alle de muligheder der findes. På den måde kan du nemt overføre et format til et eller flere objekter, og vil deraf kunne styre grafikken suverænt.

Udvidet tekstmuligheder

Har du brug for at lære om de mange tekstmuligheder, kan vi kigge på hvordan tekstformater kan opbygges på hinanden og udløse andre formater helt automatisk – blot for at nævne én af mulighederne.

Justering af grundlinjenet på flere niveauer

Har du en fx en brochure der gennemgået er justeret efter dokumentets grundlinjenet, kan du få dine løse tekstrammer til at overholde bestemte og individuelle grundlinjenet for sig. Det kan eksempelvis bruges på faktabokse, voxpop o.lign.

Punkttegns- og nummereringsopstillinger

Få styr på både punkttegnsopstillinger og hvordan nummereringsopstillinger fungerer. Er behovet til mere avancerede indstillinger tager vi også den, og du kan bl.a. få vist hvordan nummereringer kan formateres med forskellige niveauer, der ofte benyttes i årsrapporter, planprojekter mv.

Introduktion til indlejrede formater

Afsnitsformater kan tilknytte tegnformater til en bestemt del af et tekstafsnit. Og vi kigger på hvad der kan udløse tegnformatet i afsnittet, og hvordan du får det op at køre. Det er relativt nemt – og ikke mindst enormt smart.

Introduktion til GREP- og linjeformater

Som afsnitsformater kan tilknytte tegnformater, kan GREP- og linjeformater også tilknytte tegnformater til et afsnit. Her introduceres du til en spændende verden, der er lige til for linjeformaternes vedkommende, men hvor GREP kræver en lidt dybere indsigt og vi her snuser til de underliggende GREP-koder.

Streger og stregformater

Få et overblik over streger og ikke mindst egne stregformater, der kan gøre dine publikationer helt unikke.

Opsætning af forhåndkontrol for optimal produktion

Vi går forhåndskontrollen i dybden, så du får fuld kontrol over dine dokumenter, og dermed undgår billeder med for lav opløsning, manglende skrifttyper, for lille stregstyrke eller overskudstekst. Vi kan opsætte kontroller til både tryk og web, så du er sikret et fejlfrit produktionsflow.

Meget mere …

Som en ekstra bonus får du kreative indspark fra din helt egen grafiske coach: Kenn Römer-Bruhn, der bliver din underviser. Og support hvis du skulle blive i tvivl om noget.
Ja – du læste faktisk rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

Dit navn (påkrævet)

Firma

Din e-mail (påkrævet)

Telefon (er rar at have)

 

Vælg dit InDesignkursus:

 

Hvor mange skal på kursus?

 

Skal dit InDesignkursus tilknyttes:

 

Kontakt mig venligst

Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
 

Evt. besked vedr. kurset

Antispam-spørgsmål

 

Formularen virker pt. ikke, så send i stedet din forspørgsel til kenn (a) preducation.dk

 

Meget mere end et InDesign kursus

På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe InDesign – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

Dine forudsætninger: Mine søde kunder der typisk vælger dette kursus, har enten begrænset eller nogen kendskab til Adobe InDesign og grafisk produktion.

Dit udbytte: Efter endt kursus har du fået de ekstra ting, du har manglet, fået overblik over Adobe InDesigns mange forskellige formater (styles), og kan komme videre med programmet og hurtigere håndtere og fremstille tryk- og webklare dokumenter med mere dynamisk indhold i fx større foldere og brochurer mv.

Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. InDesign-bogen er på næsten 600 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background