Når undervisningen er afsluttet, og du for alvor er kommet i gang med dine egne produktioner, kan der opstå situationer, hvor du har brug for et par andre øjne, der kritisk kan kigge med.

Grafisk kursus på reklamebureau

Her hjælper jeg Anne-Marie med nogle gode tips i forbindelse med en kommende Føtex-avis …

 

Flere af mine kunder har bl.a. fået hjælp til følgende:

  • Skræddersyede skabeloner, så de fremover nemt kunne hælde tekst og billeder i
  • Finpudsning af eksisterende dokumenter, så strukturen bliver i orden
  • Optimering af arbejdsgange for bedre workflow, og dermed hurtigere afslutning
  • Sparringspartner i forbindelse med nye produktioner
  • Ekstern kreativ support for kreative layoutere
  • Hjælp til at finde og styre de rigtige skrifttyper
  • Interaktive dokumenter fra Adobes programpakke

Og så er der de gange, hvor der ‘blot’ har været brug for at få et par småting sat på plads.

Godt du kan hjælpe …

Som kunde i mit kreative firma, kan du trække på hele min solide grafiske viden og knowhow. En hjælp som måske kun kræver få ressourcer at løse, men som til gengæld giver øget arbejdsglæde og et langt bedre grafisk workflow.

Og naturligvis bruges jeg også til de helt tunge grafiske opgaver, hvor min kunde føler det er nemmere at få en dygtig sparringspartner til at stå for det hele. For jeg har prøvet det meste i denne grafiske revolutionerende branche – og en del til.

Det gælder også når du skal bruge en fotograf: Her trækker du både på min hjælp, men også mit tunge og professionelle udstyr. Jeg tager gerne grejet under armen, og skyder et par billeder, når jeg alligevel er ude hos dig. Og sådan kan du bruge mig til mange grafiske ting: Du ringer – vi aftaler – jeg kommer!

Foreningsblade og -magasiner med hurtig levering

Mange forskellige foreninger og virksomheder udgiver brochurer, blade og magasiner. Ofte er valget at stå for det meste, en lille del eller simpelthen at outsourc’e hele entreprisen til en række underleverandører. Den forestilling kan jeg lave helt om på: Jeg er ekstrem hurtig til at layout’e, og opsætter billeder og tekst i InDesign som andre vander blomster – og kan ubesværet levere korrekturer på en brøkdel af den tid, du har været vant til.

Jeg arbejder som en grafisk specialist og ved præcist hvordan tingene spiller, og hvad der kan eller skal pilles ved i produktionen. Og du har hurtigt et blad på fx 32 sider klar til produktion i form af tryk eller til distribution på mobile enheder.

Et gunstigt samarbejde på tværs af branchen, gør mig i stand at trække på en lang række af landets forskellige trykkerier og distributører, og kan deraf – med god timing – levere dine tryksager overraskende prisbilligt. For gennemskueligheden anviser jeg trykkeriet – du handler direkte med dem, og sikrer dig på den måde, at du får optimale direkte pris uden mellemled!

Gør brug af mine kundskaber, og lad os tage en snak om mulighederne. Jeg er fleksibel, hurtig og kan mit kram! Kontakt mig med det samme på bestillingsformularen – eller ring på 2077 6119.