Du begynder dit nye individuelle kursus her

Sidder du og bruger unødig tid på at finde rundt i dine grafisk programmer? Eller har du måske lært dig selv de fleste ting (og deraf nogle dårlige vaner måske)? Eller har du blot har brug for at gøre tingene lidt hurtigere – evt. med forskellige automatiseringer, genveje og fede tips? Ser du – så er du på helt rette vej!

Kenn Römer-Bruhn har det rette temperament til at undervise. Hans tålmodighed sættes tit på prøve af de mange spørgsmål som altid forekommer på kurser, hvor man mødes med forskellig baggrundsviden. Men han bevarer det kølige overblik og har altid et svar parat. Jeg forundres tit over, hvorfra han trækker sin viden. Men én ting er helt klar, han ved meget og jeg har endnu ikke nået bunden på han paratviden – utroligt!
Liza Fjord, Ørskov Gruppen a/s
Kenn Römer-Bruhn er en dygtig og meget tålmodig formidler som kan sit stof til fingerspidserne – meget imponerende!
Samtidig meget humørfyldt, fleksibel og flersidet undervisning (både grafisk design, foto og workflow). Mange tak for et rigtig godt kursus!
Kristin R. Primdahl, Pharmakon
Jeg vil varmt anbefale Kenn Römer-Bruhn som den perfekte lærer i Photoshop. Han ved ufattelig meget om Photoshop og har stor tålmodighed og viser flere måder tingene kan gøres på, så du selv kan vælge hvilken at måderne der falder dig nemmest.
Tine R. Falkesen, SEAS-NVE

Kom godt fra start

Jeg hjælper dig godt fra start allerede fra din første grafiske undervisningsdag – uanset hvad du har brug for! Og du er bestemt ikke den eneste der kommer rigtig fra start – se blot min store og lange referenceliste.

Mange har fået øjnene op for min unikke måde at undervise på. Det er ekstremt vigtigt for både dig og din virksomhed, at kvaliteten af undervisningen er helt i top – det er jeg ganske bevidst og fortrolig om. Jeg er ekspert i Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Lightroom og Elements men mestrer også Acrobat, Illustrator, DreamWeaver, WordPress, Final Cut Pro, Motion 3D og et hav af mindre applikationer. Desuden arbejder jeg også som fotograf, og kan ligeledes undervise i fotografering og komposition.

Også på dette seminar blev en masse grafiske brugere klogere …

Også på dette seminar blev en masse grafiske brugere klogere …

Løbende evalueringer

Jeg evaluerer alle mine kurser via denne evalueringsformular, og får altid fremragende respons fra mine glade kunder:

Perfekt 93
Glimrende 5
Godt 2
OK 0
Under middel 0
Dårligt 0

 

TOTALT: Tilfredse kunder 100

Jeg underviser omkring 400-500 personer om året. En del er fordelt på en række foredrag via fagforeninger, andre blandt større og mindre virksomheder, mange fra statslige institutioner og endelig er der en del freelancere som har valgt at trække på min grafiske viden.

Vælger du mig som din personlige coach inden for grafisk knowhow, får både du og din virksomhed et væsentlig løft i den helt rigtige retning. Dine som såvel firmaets kompetencer gør jer hurtigere og mere effektive – og måske et par skridt foran konkurrenterne … Og hvem vil ikke gerne det?

Årligt grafisk eftersyn

Efter en del henvendelser på undervisning og opfølgning fra tidligere kurser, har jeg på opfordring oprettet en ny vare på min firmahylde: Årligt grafisk eftersyn!

Indgå en aftale om et årligt eftersyn, hvor vi som altid tager udgangspunkt i dine egne produktioner – og få en professionel sparring og løbende opkvalificering. Du kan bruge det årlige eftersyn til at få de sidste brikker til at falde på plads. Til kalibrering af dine skærme og printere. Til almen sparring. Til at udvide dine interne grafiske workflows. Til bare at blive ved med at blive bedre! Meget bedre!

Og det koster ikke ekstra!

Der er altid nok at tage fat på, og jeg har udvidet mit eget kundeportefølge betragteligt på denne måde, hvor det er blevet til årelange samarbejder og gensidige venskaber på professionelt niveau. Og det kunne være rigtig hyggeligt at få dig med …

Unikt undervisningsmateriale

Der medfølger adgang til en webbook/QuickGuide til bl.a. InDesign, Photoshop, Lightroom, Elements og webkurserne. Disse webbooks og QuickGuides giver dig mulighed for at repetere emner fra det kursus du var på. Du får dermed en ekstra sikkerhed for kursusinvesteringen, at du efter endt kursus kan slå de væsentligste ting op igen og igen.

Gratis support

Og er der stadig ting der driller i hverdagen, kan du trække på min gratis support. Jo da – naturligvis skal du da have den hjælp du har brug for. Du får udleveret en mail der er din røde varme linje direkte til min mailbox – og jeg svarer altid!

Egen kundeside

Når du booker et kursus, oprettes der automatisk en kundeside til dig her på preducation.dk. Her kan du hente dine kursusmaterialer, bruge support mv. Det er smart – og du bliver rigtig glad for ordningen, der heller ikke koster ekstra! Læs mere om kundelogin her.

Skal vi holde et kursus sammen?

Du er velkommen at bladre rundt på de grafiske sider og tage et kig på mine kurser. Jeg er ret sikker på at du kan finde noget interessant. Og husk at vi i fællesskab kan stable et helt unikt kursus sammen til dig, så det er dig der er i fokus – og ingen andre fra fx et åbent kursus …