Et årligt grafisk eftersyn er for dig, der løbende ønsker professionel opkvalificering og udvidede kompetencer inden for dit fag. Du mødes mindst en gang årligt med din personlige underviser (Kenn Römer-Bruhn), der giver dig professionel sparring helt ud i de grafiske kroge. Og bedst af det hele: Det koster ikke ekstra!

På opfordring fra mange af Kenns dejlige kunder, har han derfor oprettet en ny vare på sin hylde: Årligt grafisk eftersyn.

Book et årligt grafisk eftersyn

Et lille flueben adskiller sig fra at være et ordinært grafisk kursus til at blive til et årelangt professionelt samarbejde. I kursusbestillingen sætter du flueben i Årligt grafisk eftersyn, og får – når fakturaen er betalt – adgang til dit helt eget login på disse sider. Her har du bl.a. adgang til dine kompendier og din løbende support. Ja, for det grafiske eftersyn udvider automatisk din support til hele 12 måneder!

Brug dit årlige eftersyn til at få de sidste brikker til at falde på plads. Til almen sparring. Til at udvide dine interne grafiske workflows. Til at få gennemgået dit eget materiale og bygge videre på det. Til kalibrering af dine skærme og evt. printere*. Eller til at få inspiration der passer til de opgaver du sidder med på jobbet. Eller til bare at blive ved med at blive bedre!

Jo, der er altid nok at tage fat på, og Kenn har udvidet hans eget kundeportefølje betragteligt på denne måde, hvor det er blevet til årelange samarbejder og gensidige venskaber på professionelt niveau.

Tidshorisonten

Årligt eftersyn - 3 måneder

Du har netop været på kurset og er kommet godt gennem de første tre måneder, hvor du bl.a. har dit opslagsværk i form af en webbook eller QuickGuide og løbende support.

Årligt eftersyn - 6 måneder

Efter seks måneder følges du op, og bliver spurgt ind til hvordan det går med dine udvidede kompetencer, og der svares samtidig på de spørgsmål du måtte have.

Årligt eftersyn - 9 måneder

Efter ni måneder kontaktes du igen, for at sammensætte dit næste kursus med Kenn. Her finder I i fællesskab lige præcist de kompetencer du skal videre med.

Årligt eftersyn - 12 måneder

Efter tolv måneder mødes I, og har igen en fantastisk grafisk dag sammen, hvor alle dine frustrationer på forunderlig vis forsvinder som dug fra solen.

Et årligt grafisk eftersyn giver flere fordele

Et årligt eftersyn giver dig følgende fordele:

  • Din kompetenceudvikling optimeres til dit arbejde
  • Du opbygger en solid viden om grafisk kommunikation
  • Du bruger en sparringspartner der kender dine ting
  • 100 % målrettet undervisning hver gang – år efter år …
  • Du udnytter Kenns vidensbank – bare tag fat
  • Aldrig mere spildtid på andre kursister eller transport
  • Løbende e-mail support
  • Adgang til unikt undervisningsmateriale
  • Dit opslagsværk er altid opdateret
  • Du udnytter dit kursusbudget fuldt ud

 

Det koster ikke mere

Det bedste af det hele er i virkeligheden, at det ikke koster ekstra. Ja, du læste rigtigt: Ingen ekstra omkostninger, skjulte gebyrer eller andet. Du betaler den samme kursuspris, der naturligvis er afhængig af om du booker én, to eller flere dage. Antallet af kursister er som altid underordnet hos Kenn (han bruger jo den samme tid).

 

Endnu ikke overbevist?

Hvis ikke ovenstående har overbevist dig endnu, står Kenn Römer-Bruhn til rådighed ved telefonen, hvor der er nok af argumenter at dele ud af.

Kenn siger: 'Jeg kan helt sikkert også hjælpe dig, så hvorfor ikke bare gribe telefonen og få fat i mig med det samme: 2077 6119'

ring til preducation

*Kalibrering af printere afhænger af model, type, årgang – og er til din orientering tidskrævende i forhold til de øvrige kursusaktiviteter du måtte booke.