Der er ikke to personer der er ens. Hverken du eller din kollega – eller for den sags skyld dine konkurrenter. Og præcist derfor er agendaen på min undervisning i Adobes programmer og web/SEO aldrig den samme. Det betyder at du får et kursus, der altid er 100 % individuelt og helt specielt tilpasset dig og dit behov.

 

Grafiske muligheder med PReducation

 

Du bliver – som mine øvrige kunder – glad når jeg har opsat programmerne korrekt, og tilpasset dine arbejdsgange til dit specifikke behov. Udgangspunktet er dine egne materialer, så vi i fællesskab kan få bragt god orden og styring på layout og dokumenter. I det tempo der passer dig.

Det har rigtig mange – og vidt forskellige – kunder rundt om i hele landet været ekstremt begejstret for. Mit voksende kundeportefølje viser sikkert og solidt, at jeg er en vellidt, kompetent og yderst professionel grafisk specialist, der ikke hviler på laurbærrene.

Se et udpluk af mine referencer her …

 

professionelt kursus i typografi med adobe indesign

 

Book dit næste kursus, hvor undervisningen vil nå nye højder. Du kontakter mig på 2077 6119 eller bookes via bestillingsformularen.

Min undervisning tager hensyn til niveauet. Og det er fuldstændig underordnet om du sidder alene, er en flok kollegaer eller måske en hel forsamling. Jeg takler alle med en pædagogisk fremgang og et humoristisk lune uanset kursisternes kompetencer! Det er derfor også underordnet om du sidder i en offentlig som privat institution, stort reklamebureau eller blot er dig selv – jeg kan hjælpe dig på helt rette vej på alle niveauer!