Halvdagskursus

3950kr.
 • 3 timer
 • POPULÆRT
 • 1 webbook/QuickGuide
 • Ubegrænset antal
 • 3 måneders support

Heldagskursus

7500kr.
 • 6 timer
 • MERE POPULÆRT
 • alle får webbooks/QuickGuides
 • Ubegrænset antal
 • 6 måneders support

Årligt eftersyn

7500kr.
 • 6 timer
 • MEST POPULÆRE KURSUS
 • alle får webbooks/QuickGuides
 • Ubegrænset antal
 • 12 måneders support

Foredrag

8500kr.
 • 3-6 timer
 • FAGFORENINGERNES VALG
 • ingen webbooks/QuickGuides
 • Ubegrænset antal
 • Ingen support

Special

fra 9950kr.
 • 1-2 dage
 • AVANCERET
 • alle får webbooks/QuickGuides
 • Ubegrænset antal
 • 6 måneders support

 

 

Generelle kurser

Heldagskurser

Hos PReducation er det overskueligt. Du betaler kun kr. 7.500,00 for et individuelt kursus uanset antallet af deltagere. Det er da til at føle på, og giver fuld valuta for pengene!

Undervisningen er fordelt på 6 timer, typisk mellem 9:00 – 15:00, kun afbrudt af frokost samt de pauser I mener der er behov for. Undervisningen afvikles altid hos jer, med mindre andet er aftalt. Booker du ud over de seks timer, faktureres  1.250,- pr. påbegyndt time.

I benytter jeres egne computere, der ved samme lejlighed optimeres for relevante programindstillinger til præcist jeres workflow. Din underviser har altid egen computer med, og ønsker I at der benyttes projektor eller storskærm, skal denne forefindes i det lokale kurset afholdes i. Adaptere til HDMI, DVI og VGA har jeg altid med mig, men ingen forlængerkabler.

Bemærk at specialkurser er prissat individuelt.

Halvdagskurser

Har du behov for en hurtig gennemgang af bestemte emner, kan du vælge et 3-timers kursus. Det betaler du kun kr. 3.950,00 for, og kan trække al den viden ud af mig du orker! Booker du ud over de tre timer, faktureres  1.250,- pr. påbegyndt time.

Årligt grafisk eftersyn

Det mest populære kursus hos mig, er et årligt grafisk eftersyn. Her starter vi typisk op fra et heldagskursus og mødes herefter mindst én gang årligt, hvor vi som altid tager udgangspunkt i dine produktioner. Dermed får du optimal professionel sparring og løbende opkvalificering. Du kan bruge det årlige eftersyn til at få de sidste brikker til at falde på plads i dit design, din programviden eller workflow. Til almen grafisk sparring. Til bare at blive ved med at blive bedre!

Der er altid nok at tage fat på, og jeg har udvidet mit eget kundeportefølje betragteligt på denne måde, hvor det er blevet til årelange samarbejder og gensidige venskaber på professionelt niveau. Det er både hyggeligt og rart.

Specialkurser

Er det mere ‘kringlede’ emner, eller måske særlige funktioner du efterspørger, kan jeg sammensætte et unikt specialkursus for dig. Det kunne fx være emner som InDesign med integration til iPads, intuitiv fotografering med opsamling i Lightrooms database o.lign. Her skal jeg ofte sætte mig ind i jeres problemstilling, og finde den bedst egnede løsning, der efterfølgende præsenteres på specialkurset, hvor I på behørig vis guides gennem trin for trin. De timer jeg skal bruge, skal du betale lidt ekstra for, og derfor koster mine specialkurser lidt mere end de øvrige kurser.

Tag en kollega med – det koster ikke ekstra!

Er det ikke herligt? Du kan tage lige så mange kollegaer med som du har lyst til – det koster ikke ekstra! Og det er uanset om det er de tre timer, seks timer eller et specialkursus. Gennemskuelige priser der batter, da jeg blot skal have mit daglige honorar hjem. Vær opmærksom på, at I får det optimale ud af undervisningen, når I holder jer på maksimalt seks deltagere, og at deltagerne bør være på nogenlunde samme niveau. Men valget er naturligvis helt op til jer selv.

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at modtage professionel og individuel grafisk undervisning – alle kan være med!

Professionelle kompendier

Med i prisen for et dagskursus følger også ubegrænset adgang til Den digitale grundbog om enten InDesign eller Photoshop, eller QuickGuides til fx Elements, Lightroom eller Creative Cloud. Alle udgaver er i working edition, så du er sikret den seneste udgave af værkerne. Tilbudet gælder gælder samtlige InDesign-, Photoshop-, Elements- og Lightroomkurser fra dette site. Der medfølger webbooks til alle deltagerene på et dagskursus (dog højest 12 eksemplarer), og én enkelt webbook til én deltager på et 3-timers kursus.

Bemærk at dette tilbud ikke gælder, såfremt jeg bookes som underleverandør for andre udbydere af kurser, undervisning og foredrag, fx via fagforeninger, professionshøjskoler o.lign.

En webbook eller QuickGuide er en unik interaktiv og bæredygtig digital bog/opslagsværk, smækfyldt med beskrivelser, illustrationer og trin-for-trin vejledninger som du kan bruge til at repetere undervisningen – eller som inspiration til at komme lidt videre.

Undervisningens opbygning

Undervisningens opbygning er – afhængig af niveauet – en kort, men grundig analyse af jeres behov, der samtidig bliver dagens eller dagenes agenda. Agendaen bliver deraf ganske unik for hver af mine mange kunder. Vi lægger ud med en kort introduktion, så jeg ved hvad du specifikt skal blive opkvalificeret i. Typisk fortsætter jeg med fokus på de emner vi skal arbejde med, og bygger videre på dem. Jeg forsøger løbende at styre mig helt ind på præcist de ting, der er vigtige for jer under seancen. Mine pædagogiske evner rækker meget langt, og selvom jeg er vant til at begå mig i meget professionelle miljøer, arbejder jeg også helt nede på jorden hvor alle kan være med. Også nybegynderen.

Det er som regel dine egne publikationer vi arbejder med, og du får således mulighed for at få gennemgået og optimeret både billeder og dokumenter ved samme lejlighed. Hele undervisningen udføres på en grundig, dybdegående og inspirerende måde med forskellige relevante arbejdsrutiner og -opgaver som eksempler. Mit gode humør og lune er afsmittende på indlæringen, hvor vi i fællesskab får bragt undervisningen op i højderne.

Der er naturligvis altid plads til spørgsmål gennem hele kurset, og alle kommer fra kurset med en væsentlig større viden, der fremover vil gøre arbejdet med de grafiske programmer langt nemmere. Der er næsten garanti for en bonus i form af sparet tid for de enkelte kursister, og mine kurser er ofte tjent ind mange gange allerede efter første undervisningsdag.

I skal selv sørge for egne computere, og programmerne bør være installeret på disse inden undervisningen påbegyndes. Har I endnu ikke adgang til programmerne, kan prøve-versioner hentes fra Adobes hjemmeside. Og hvis du ikke selv orker at installere programmer, kan jeg naturligvis hjælpe dig – men tiden tages fra kurset.

Optimal undervisning

Mine heldagskurser er sat til 6 timer, idet det naturlige loft for indlæring nås efter ca. seks timers undervisning. Herefter vil indlæringen går nedad og til sidst helt i stå, og hovederne er ved at sprænges af ny viden. Med 6 timers undervisning har jeg altid 100 % glade kunder, når mine kursister forlader dagens fantastiske undervisning.

Husk i øvrigt at jeg er ekstremt fleksibel og underviser i hele landetikke kun i København!

Priser

Standard grafiske individuelle kurser

6 timer: 7.500,-
3 timer: 3.950,-
Pris pr. ekstra deltager er helt gratis!
Pr. ekstra time: 1.250,-

Alle priser er pr. dag, inkl. instruktør, undervisning og materiale (webbooks/QuickGuides), men er excl. frokost, moms, transport (altid efter statens takst = mest fair), bro- og parkeringsafgifter, evt. overnatning og lokaleleje.

Foredrag

Foredrag er en hurtig og koncentreret gennemgang af specielle emner, der er skræddersyet præcist til dagen/dagene, og bruges i en større forsamling i firmaet, brancheklubben, foreningen eller lignende. Alle foredrag er meget dybdegående og når bredt ud i mange kroge af de programmer foredragene omhandler.

Alle foredrag er på mellem to og tre timer inkl. pause, der er lagt midt i arrangementet. Alle foredrag er fast tilrettelagt, men vil ofte kunne drejes ind over bestemte emner, som deltagerne måtte have ønske om. På foredragene vises konkrete eksempler og problemløsninger, og bliv ikke overrasket hvis du pludselig kommer til at åbne munden og sige “Wouw – det var godt nok smart” eller “Super – nu kan jeg spare en masse tid fremover“. Faktisk har jeg det med at sprede en del aha-oplevelser ;).

Jeg har en enorm bred og veldokumenteret erfaring fra mine mange foredrag, der har givet inspiration og øget arbejdsglæde hos rigtig mange i det ganske land. Og jeg får løbende kommentarer som disse:

Tak for et rigtig godt foredrag. Jeg har selv fotograferet i mange år og mente ikke at jeg kunne lære så meget – men det ku’ jeg, og det var meget udbytterigt. Og kompendiet der fulgte med kurset af Kenn Römer-Bruhn var også super interessant.
Jan Gede Nielsen, Hydac A/S

 

Efter 3 intense timer i selskab med Kenn Römer-Bruhn og Indesign gik jeg fra kurset beriget med MANGE nye detaljer om programmet som skal studeres nærmere således at arbejdsflowet kan effektiviseres yderligere. 3 timer går hurtigt, men er tid nok til at man får en god fornemmelse af hvad man vil dykke dybere ned i.
Et meget meget brugbart kursus – også selvom man som kursist ikke har hands-on, men kun skal lytte, se og notere.
Susanne Frederiksen, grafisk designer

 

Hej med jer, hvor mange vi så end er. Jeg har også været med på et af Kenn Römer-Bruhns foredrag om Fritlægningsteknikker i Photoshop i Odense. Det var bare så godt, det var virkelig en hardcore photoshop underviser, jeg var virkelig imponeret …
Carsten Hansen

 

Jeg vil sige tak for en rigtig god gennemgang af “Kom godt fra start med InDesign” – et foredrag afholdt for HK/grafisk Kommunikation i Kolding. Det var meget udbytterigt.
Dorrit Jensen, Svendborg Kommune

 

Så hop med på vognen – du risikerer at blive klogere ..!

Foredragpris

Pris pr. foredrag: 8.500,-

Ovenstående priser er pr. foredrag (max. 30 deltagere for optimal gennemgang), inkl. instruktør og undervisning, men er excl. evt. fortæring, kørsel, evt. overnatning, moms og materialer.

Kursusbestilling

Booking

Alle kurser kan bestilles via formularen fra kursusoversigten, eller ved at ringe til mig (Kenn Römer-Bruhn) på 2077 6119 og aftale nærmere …

Når en eller flere kursusdatoer er bestilt, fremsendes faktura som PDF, der samtidig er din ordrebekræftelse indeholdende kursets agenda. Ordrebekræftelsen (fakturaen) opfattes som bekræftet, hvis der ikke straks efter afsendelse er ændringer eller kommentarer. Dermed er bookingen bindende.

Betaling

Jeg har normalt aldrig problemer med at få betalingen i hus fra mine dejlige kunder, og mine betalingsbetingelser er derfor fakturabetaling senest på kursusdagen. Enkelte gange vil jeg dog tillade mig at kræve betaling 8 dage netto før kursusdagen, og kurser gennemføres her ikke uden forudgående betaling. Betaling fremgår altid af faktura/bekræftelse. Kunder med et årligt grafisk eftersyn betaler én gang årligt, i den måned kurset afholdes.

Aflysning og afbestilling

Aflysning af hel- og halvdagskurser

Enhver form for aflysning, betragtes som en aflysning! Dette gælder uanset om det er på grund af sygdom, uheld, overarbejde eller andet:

Aflysning mere end 30 dage før:
Kurset tilbagebetales med 100% minus administrationsomkostninger på 500,-.

Aflysning mere end 14 dage før:
Kurset tilbagebetales med 50%.

Aflysning mindre end 14 dage før:
Kurset tilbagebetales med 0%.

Aflysning af foredragskurser

Aflyser en forening, klub og lignende et foredrag, undervisning eller anden performance pga. sygdom, uheld, overarbejde, dobbeltbookning eller andet, skal der betales fuld pris for tabt honorar.

Aflyses et kursus pga. sygdom el.lign. fra min side, tilbydes naturligvis en anden dato efter aftale eller det fulde beløb refunderes.

Ophavsret

Alle undervisningsmaterialer er beskyttet af loven om ophavsret. Det samme er samtlige billeder og opgaver der evt. medfølger samt evt. ekstra materiale jeg stiller til rådighed via internet, usb eller kundelogin. Du har derfor ikke ret til at kopiere mit materiale, e-bøger, webbooks, QuickGuides m.m. Overtrædelse vil ubetinget medføre retsforfølgelse.

Kun glade kunder

Det lyder måske lidt søgt, og smager måske også lidt specielt, men jeg har kun glade kunder. Det er aldrig ‘lykkes’ mig at få utilfredse kunder, eller kunder, der intet fik ud af min undervisning. Igen er det min referenceliste, der bekræfter alle de glade kunder.

Tidligere tilbød jeg et kundelogin her på sitet. Det gør jeg ikke længere. For det blev stort set ikke benyttet. Evalueringen vidste, at når deltagerne fik, hvad de havde brug for i undervisningen, var der simpelthen ikke behov for yderligere.

Jeg kan imidlertid til enhver tid kontaktes, hvis et eller andet brænder på. Så finder vi helt sikkert en løsning på det også 🙂