Kursus i InDesign og OpenSource webløsninger

 

Adobes egne løsninger og løsninger fra tredjepart som bl.a. online-platforme, er låste på det endelige format. Det vil sige at du ikke har mulighed for at få fingrene i det materiale, der i bund og grund er dit.

Det er her OpenSource kommer ind i billedet. Direkte fra InDesign, kan nemlig du eksportere til HTML og CSS. Men resultatet er ofte helt hen i vejret.

På kurset får du overblikket over hvordan du kan styre output’et, og i øvrigt udnytte fx EPUB-formatet til at generere færdige og funktionelle HTML-filer.

Med HTML5 og CSS3 kan du også udnytte InDesigns animationsmuligheder. Det giver endnu mere funktionalitet til dine egne skræddersyede løsninger på det digitale marked.

InDesign kan output’e til åbne standarder, så du selv kan styre dine digitale publikationer

Flyt fokus og få kontrollen over dine filer igen. Du får et stort overblik over hvordan du med dit layout, kan fremstille digitale publikationer helt uden om Adobe og App Store / Google Play. Kort og godt!

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: InDesign QuickGuide
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

Dette kursus i InDesign og OpenSource-webløsninger giver dig konkret viden om mulighederne, hvor du kan køre uden om betalingsløsninger og distributionskanaler, og få budskabet ud som DU ønsker.

Vi udnytter InDesigns eksportfunktioner og benytter forskellige plugins samt en række Google­værktøjer, og du bliver forundret over hvor smart og effektivt det hele egentlig er.

InDesignkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner kurset om OpenSource-webløsninger fra InDesign kan indeholde:

Få kontrollen over dine filer

Introduktion til OpenSource-webløsninger

Kombiner output fra InDesign

Udgiv selv som ’Publish Online’

Optimer og strukturer InDesign-dokumenter

Workflowet fra InDesign til OpenSource

Ønsker du at gøre din e-publikation mere dynamisk, kan du lægge både audio og video på. Her gennemgår vi de formater og codecs der kan anvendes. Og vi tager en snak om mulighederne for afspilning på bl.a. tablets.

Hjælpeprogrammer til OpenSource

Kort overblik over HTML5 og CSS3

Fremstil digitale løsninger uden om Adobe

Fremstil løsninger uden om App Store /Google Play

Anbefalede plugins

Svar på spørgsmål og hvad der måtte komme

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og

Bestil kurset nu

Dit navn (påkrævet)

Firma

Din e-mail (påkrævet)

Telefon (er rar at have)

 

Vælg dit InDesignkursus:

 

Hvor mange skal på kursus?

 

Skal dit InDesignkursus tilknyttes:

 

Kontakt mig venligst

Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
 

Evt. besked vedr. kurset

Antispam-spørgsmål

 

Meget mere end et InDesign kursus

På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe InDesign – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

Dine forudsætninger: Svarende til InDesign basiskursus eller lignende samt viden om HTML og CSS.

Dit udbytte: Dette kursus i OpenSource-webløsninger fra InDesign, giver dig konkret viden om mulighederne med output’et i HTML5 og CSS, så dine publikationer kan kontrolleres af dig og ikke af en betalingsløsning ude på nettet.

Vi benytter en række kodestumper (snippets) som du får med. Anvendte plugins skal du betale for, hvis du ønsker at beholde dem.

Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en QuickGuide (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, trin-for-trin beskrivelser og meget andet. Det kan du bruge til at repetere kursets emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på.QuickGuiden følger naturligvis med helt uden beregning …

Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background