Nye kurser i Adobes mobile apps

Du er her: ://Nye kurser i Adobes mobile apps

PReducation præsenterer helt nye kurser baseret på Adobes fantastiske mobile apps. Se, mærk og vurder om ikke tiden er inde til at prøve nye kreative kræfter uafhængig af tid og sted. Brug fx Adobe Photoshop Sketch til at smide en idé på et stykke virtuelt papir. Arbejd videre med tegningen med Adobe Capture CC og indfang spændende forme og farver. Smelt det sammen i Adobe Comp CC og udgiv et levende nyhedsbrev der indeholder de kreative elementer med fx Adobe Slate eller Premiere Clip.

Det hele uden nogen sinde at forlade din tablet!

Og det kan du lære nu! Med intuitiv kreativ grafisk undervisning, får du lært en masse om Adobes spændende mobile apps. Tjek selv kurserne her:

 

Kursus i mobilt design og illustration

Kursus i Adobe Photoshop Mix, Fix og lightroom mobile

Kursus i visuel historiefortælling med Adobe Slate, Voice og Premiere Clip

2017-12-18T15:43:57+00:00

About the Author:

Jeg er grafisk guru og specialist inden for Adobes programmer. Dem underviser jeg i på højt fagligt niveau, i pædagogisk tilrettelagte og 100 % individuelle kurser. Desuden arbejder jeg med digital- og analogdesign samt søgemaskineoptimering og programmering i bl.a. html, css, php og jQuery. I et helt utroligt tempo, suger jeg viden til mig fra et ekstremt stort netværk, der dyrkes professionelt. Adobe Systems har udnævnt mig som Official Adobe CC Professional, og jeg er beskikket censor inden for den grafiske branche på de danske professionshøjskoler. Pt. er jeg indehaver af PReducation, PRdesign, Webbooks og Blomsterhaven, der alle bidrager med en overordentlig god omsætning.