Nyt kursus i visuel historiefortælling med Adobe’s mobile apps

Du er her: ://Nyt kursus i visuel historiefortælling med Adobe’s mobile apps

Her er et nyt kursus, der på en fantastisk nem måde gør det lettere at designe og distribuere din nyhedsformidling på. Du kommer til at lære tre specifikke mobile apps fra Adobe at kende: Adobe Slate, Voice og Premiere Clip – og så kommer der ellers gang i den visuelle historiefortælling!

På kurset undervises du i de omtalte apps på din mobile enhed, så du hurtigt og effektivt kan skabe smukke og spændende fortællinger med billeder, lyd og video.

Få vist hvordan du med simple og intuitive apps og værktøjer, kan arbejde endnu mere kreativt på en meget lettere måde end nogen sinde før. Du vil blive overrasket.

Kursus i visuel historiefortælling på smartphones
og tablets med Adobes mobile apps

Kurset giver dig konkret viden og inspiration til dine egne kreationer, så du selv kan arbejde kreativt og udnytte mulighederne med Adobes mobile apps og Adobe CreativeSync.

Læs mere: Visuel historiefortælling …

 

Mobile kurser i Adobes apps

2017-12-18T15:43:56+00:00

About the Author:

Jeg er grafisk guru og specialist inden for Adobes programmer. Dem underviser jeg i på højt fagligt niveau, i pædagogisk tilrettelagte og 100 % individuelle kurser. Desuden arbejder jeg med digital- og analogdesign samt søgemaskineoptimering og programmering i bl.a. html, css, php og jQuery. I et helt utroligt tempo, suger jeg viden til mig fra et ekstremt stort netværk, der dyrkes professionelt. Adobe Systems har udnævnt mig som Official Adobe CC Professional, og jeg er beskikket censor inden for den grafiske branche på de danske professionshøjskoler. Pt. er jeg indehaver af PReducation, PRdesign, Webbooks og Blomsterhaven, der alle bidrager med en overordentlig god omsætning.