Hvem jeg er?

Billede af Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn, fotograferet af Claus Dalby

Mit navn er Kenn Römer-Bruhn, og jeg arbejder professionelt med design, fotografering, motion graphics, video og web inden for grafisk kommunikation og havebrug. Især vidensdeling heraf, hvor jeg gennem årene har gjort et hav af kunder glade og dygtige. Jeg har altid fingeren på pulsen og er specialist i de fleste grafiske programmer, som jo netop er dem jeg underviser i. Desuden er jeg Abobe Partner, Adobe Influencer og Expert. Dermed er jeg altid 100 % på forkant med udviklingen!

Gennem et stort netværk af professionelle og kreative sparringspartnere, kunder og leverandører i og uden for den grafiske branche og skandinavisk havebrug, har jeg evnen til at samle erfaring fra netværket og formidle den videre i et let forståeligt sprog, så alle kan være med. Jeg forfatter til 19 bøger om grafiske programmer, samt et hav af artikler om at lave kreative haver, DIY-projekter og bæredygtig selvforsyning.

Min typiske dagligdag

Ud over syslerne med kunderne i mit firma, er jeg også tilknyttet Aller Media, hvor jeg er professionel havemand, still- og videofotograf, SoMe-guru og skribent. Min dagligdag er deraf præget af mange forskellige arbejdsfunktioner, og ikke to dage er ens. Det gør mit arbejde specielt og meget nicheorienteret – og jeg føler mig enormt privilegeret af, at kunne leve af mine passioner for det grafisk kommunikative såvel som  en kreativ havenørd, men hang til bæredygtighed, økologi og giftfri diversitet i de danske haver.

I sin tid blev jeg udnævnt som Official Adobe CC Professional af Adobe Systems, hvilket viser min dybe involvering og suveræne færdigheder om den grafiske branche og ikke mindst Adobes fantastiske programmer. Et årelangt arbejde som censor på Danmarks Professionshøjskoler, har givet mig dybe indsigter i de studerendes behov og trendsættende færdigheder. Og de er dygtige! Jeg er godkendt censor af undervisningsministeriet i perioden 2006-2010-2014-2018, hvilket endnu engang bekræfter min solide viden om branchen.

Jeg nørder også med scripting af Adobes programmer. Det er ret smart og snedigt. At løse en arbejdskrævende opgave, så den sikkert og hurtigt kan eksekveres på en brøkdel af et sekund, er ganske fornøjeligt at betragte. En helt anden vinkel på mit nørderi er opensource-programmering, som jeg bruger til forskellige skærmbaserede løsninger – både om havebrug, havedesign, havetrends og så naturligvis grafisk kommunikation.

Webbooks var tidligere mit digitale forlag, der udgav bøger om Adobes programmer. Rigtig mange har haft glæde af dem – især studerende, og jeg kan med stolthed sige, at det har været en stor succes. Forlaget er i dag lukket, da jeg koncentrerer mig om andre projekter (man skal jo ikke kede sig, vel?). Bøgerne kan dog fortsat hverves, da de medfølger de kurser jeg afholder – i opdateret form, naturligvis.

Lidt om hvad jeg også laver

Da en stor del af mit professionelle arbejde omhandler havedesign og -brug, arbejder jeg naturligvis med blomster, drivhus og køkken- og blomsterhave. Jeg har en kæmpestor skøn blomstrende have på hele 13.000 kvm. Så der er plads til både heste, grise og får. Det er også gennem denne have- og selvforsyningspassion, at jeg har kontakt med forskellige spændende havefolk i Europa. Er du interesseret, kan du læse mere om mine blomsterinteresse på min private blog, der ligger på websitet, isabellas.dk.

Hvis du var inde på mine havesider, så du sikker også lidt af mine andre fritidsinteresser: Jeg er nemlig vininteresseret, og har startet en lille bitte vingård op med vinplanter. Jeg har også en del forskellige humlesorter, da jeg også brygger øl (der smager rigtig godt).

Privat er jeg gift og har fire voksne børn – og bor i hus midt i Hjortesprings fredede områder lidt nord for København.